Impressie van ons bedrijf, en de waardes waar we voor staan

Een creatief proces is net als een lekkere taart bakken, soms moet het recept nog wat bijgeschaafd worden, soms is het meteen raak. Vaak is een ruwe voorzet een begin om tot "lekker" product te komen. Wij kunnen dit proces voor u uitwerken of samen met u doorlopen, ook als u nog geen idee heeft wat er allemaal mogelijk is. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met uw budget. 

Goed overleg vinden wij heel belangrijk. Bij ons zijn de lijnen kort en staat flexibiliteit en kwaliteit hoog op de lijst. Of u nu voor één spandoek of voor een heel wagenpark komt. 

Nieuwsgierig geworden? Schroom niet om ons te bellen voor meer informatie. Gekke vragen bestaan niet!

 

Onze geschiedenis

Bert en Marlies van Oort hebben in 1992 hun diploma reclame-en presentatietechnieken behaald. Bert is daarna in dienst geweest bij verschillende sign-bedrijven en heeft hier veel ervaring opgedaan. Ook heeft hij verschillende schilderscursussen hout-en marmer imitatietechnieken gevolgd, een ambacht wat niet veel mensen meer beheersen. Dit alles met de grote wens om een eigen bedrijf te starten. In 2004 was het zover en is Deco tech gestart. Eerst begonnen in een oude schuur, later in een grotere schuur en sinds 2006 is Deco tech gevestigd in een fijn nieuwbouwpand op de Angstelkade in Nieuwersluis. Sinds 2009 is Marlies van Oort hier ook werkzaam.